Notícies de Arbúcies

El 8 de març es celebra la Diada Internacional de les dones treballadores, una jornada que expressa la lluita de milions de dones que no tenim res més que el nostre treball com a forma de vida.

La CUP Arbúcies, juntament amb Arbúcies per la Independència i Junts Pel Sí, organitza una xerrada/debat al voltant de com cal actuar davant de la persecució de càrrecs electes independentistes per part de la justícia espanyola. Es durà a terme el proper divendres 13 de maig a la Llar de Jubilats a partir de les 19.30 i comptarà amb les intervencions de Joan Garriga "Nana" (diputat CUP-Crida Constituent) i Marta Pascal (diputada Junts pel Sí).

Tothom hi és convidat!

El proper 13 de març l'Ateneu Popular l'Arboç organitza una calçotada popular en motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

A partir de les 11:30 hi haurà activitats infantils (jocs tradicionals, gimcana infantil i maquillatge de cares).

A les 14:00 començarà la 10a Calçotada Popular. Menú: Calçots, botifarra, pa amb tomàquet, patates, aigua, vi, galetes i cafè. Preu: Adults 12 € / Infantil 6 €.

Actes pel Dia de la Dona Treballadora

El Divendres 11 de Març de 2016, a partir de les 19.30 a l'Edifici de Can Delfi, s'organitza un acte en motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

La CUP Arbúcies amb el suport de l'Ateneu Popular l'Arboç i l'Associació Dones d'Arbúcies, duran a terme un passi del documental 'Mujeres Kurdas; en guerra contra ISIS' i tot seguit es farà una xerrada/debat amb l'activista Txell Bragulat.

Organitza: CUP Arbúcies

Col·labora: Ateneu Popular l'Arboç i Associació Dones d'Arbúcies